top of page

Ben jij ook zo streng voor jezelf?

GRATIS ONLINE TRAINING

LIEVER WORDEN VOOR JEZELF DOE JE ZO

GA VAN LEVEN IN EEN KRAMP, NAAR EEN LEVEN VOL LIEFDE EN VRIJHEID

image00027.jpeg

HERKEN JE DAT?

> Ik ben als tolk bang om fouten te maken. Mijn vertalingen moeten altijd goed zijn.

> Ik sta altijd klaar voor anderen, maar ik vergeet daarbij mijzelf. En eerlijk? Dat slurpt energie bij mij weg.

> Ik ben bang wat klanten of collega tolken van mij vinden. Tolkopdrachten aannemen waar mensen zitten, die ook Gebarentaal kunnen, neem ik dus liever niet aan...bang om door de mand te vallen.

> Ik heb het gevoel dat ik als tolk niet mezelf kan zijn.

> Klanten en collega's houden niet altijd rekening met mij, terwijl ik naar mijn idee daar wel om vraag.

> Ontspannen vind ik lastig.

> Ik weet wel wat ik wil als tolk, welke opdrachten ik ECHT zou willen doen, maar dat stel ik liever uit. Stiekem ben ik bang om te falen, maar dat durf ik niet hardop te zeggen.

 

DAAG JEZELF UIT OM NAAR HET VOLGENDE NIVEAU TE GAAN

HOE ZOU HET ZIJN ALS:

woman-1509956_1920 (1).jpg

> Je werkelijk kunt genieten van de dingen die jij belangrijk vind.

> Je tijd voor jezelf neemt, zonder dat je je daar schuldig over voelt.

> Je met meer flexibiliteit om kunt gaan met onzekerheden en problemen die je tegenkomt in je vak.

> Je met zelfvertrouwen in je werk staat en met lef jouw beslissingen neemt.

> Je jezelf accepteert, precies zoals jij bent, waardoor je niet meer iets hoeft 'op te houden' of de ander 'naar de mond hoeft te praten.'

DIT ONTDEK JE IN DEZE GRATIS TRAINING

> Ontdek hoe de lat kneiter hoog leggen jouw levensgeluk in de weg staat en hoe je dat direct kunt ombuigen.

> Je kent de 3 belangrijkste ingrediënten die je veel meer balans gaan geven, waardoor je niet meer een leven op de rem hoeft te leiden of het gevoel hebt dat je in een sneltrein zit. 

> Hoe je meer rust en ruimte in je hoofd krijgt, waardoor je gaat doen wat werkelijk bij je past.

> Welke magische vraag je jezelf elke dag moet stellen om liever voor jezelf te zijn.

> Hoe ik als ondernemer en vader van 3 dochters levend vanuit een kramp en persoonlijk keer op keer klappen te verduren kreeg, ik de knop omzette en leerde om te gaan leven in alle vrijheid. Hierdoor kan ik met rust en plezier doen wat ik werkelijk leuk vind en mijn vrouw en kinderen de aandacht geef die ze verdienen. 

> Hoe je vandaag al kunt beginnen met leven vanuit liefde en vrijheid, zonder dat je op de sofa moet gaan liggen of naar klankschalen moet luisteren. 😁

> Wat een bizar positief effect het voor jezelf, je partner, je kinderen, je vrienden, familie, je tolkcollega's en je klanten het heeft, als je de stap neemt om voor persoonlijke vrijheid en liefde te gaan.

> Hoeveel goud je in handen hebt, persoonlijk en zakelijk, als je jezelf leert accepteren zoals je bent. (en wat voor een positief effect dat heeft op je tolkvaardigheden!!)

Let op: Dit is mijn meest waardevolle gratis training die ik op het moment geef en daarom is deze vooral bedoeld voor mensen die WERKELIJK bereid zijn om in zichzelf te investeren  en te kiezen  voor een liefdevoller en vrijer leven. 

WIE IS MAARTEN?

Hi !

Ik ben Maarten (1979) en ik ben van origine tolk Gebarentaal. Ik heb zo'n 20 jaar als tolk gewerkt in allerlei situaties, met als specialisatie sociale situaties zoals: GZ, GGZ, religie en theater. 

Daarnaast heb ik altijd gewerkt als hulpverlener en trainer in de GGZ, huisartsenpraktijk, ziekenhuis en in het bedrijfsleven. 

Ik werk nu volledig zelfstandig als spreker, trainer en therapeut. Ik help mensen die streng zijn voor zichzelf weer liever te worden voor zichzelf, zodat ze ook op een makkelijkere manier in contact met anderen de liefde kunnen uitdelen. Zakelijk als privé. 
Ik spreek graag op zakelijke bijeenkomsten, congressen, symposia over de liefde en zelfliefde. Ook heb ik een podcast, waarin ik wekelijks praat over dit onderwerp en ook interviews heb met inspirerende mensen.

Tolken coach ik 1-op-1 en in kleine groepen op het gebied van persoonlijke groei en hoe ze technisch een betere tolk kunnen worden. 

Ik ben getrouwd een trotse vader van 3 dochters. Lange tijd heb ik in Hilversum gewoond, maar sinds enkele jaren woon ik nu in het noorden van het land. 

 

image00023.jpeg

MEEST GESTELDE VRAGEN

Is dit een webinar?

Ja, dat klopt! 

Het leuke van een webinar is, dat jezelf niet in beeld komt. Dus je kunt lekker in je huispak op de bank zitten, want je komt niet in beeld.😁🥳

Je vragen kun je stellen via de chat.

Ik ben schrijftolk. Is deze training ook voor mij bedoeld?

Ja zeker! Tolken NGT, schrijftolken, combi-tolken en studenttolken. Je bent van harte welkom.

Wat ga je vertellen?

Ik ga je 3 principes leren, waardoor je liefdevoller naar jezelf gaat kijken. Ingrediënten die je elke dag kunt gebruiken tijdens het tolken, maar die ook z'n uitwerking hebben op de rest van je leven. Je neemt jezelf namelijk mee in je tolkwerk. Ik geloof dat je dat niet los van elkaar kunt zien.

Verder beantwoord ik graag jouw vragen als het gaat om liefdevoller in het leven staan. 

Aan het einde van deze training heb ik een interessant aanbod voor je, waardoor je ook direct kunt toepassen wat je ontdekt hebt. 

Er staat Love Update in de mail, wat is dat?

Naar Maarten -training en coaching is mijn bedrijf, waarin ik de afgelopen 10 jaar coaching en training geef aan tolken. 

Dit trainingsbureau is een onderdeel van Love Update.

Dat is de naam van mijn bedrijf, waarmee ik mensen leer om liefdevoller met zichzelf en anderen om te gaan, waaronder dus in je werk en in het contact met klanten. 

Sinds dit jaar heb ik deze bedrijven samengevoegd, waardoor je dus vaker de naam Love Update zult tegenkomen. 

Ik kan niet op die datum, maar wil 'm wel graag volgen. Wat nu?

Dat kan gebeuren natuurlijk. 

Soms gebeurt het dat ik een replay van deze webinar achteraf aan je stuur. Maar dat bepaal ik vaak pas nadat ik het webinar heb gegeven. 

Dus wat je kunt doen is je interesse doorgeven via contact@loveupdate.nl dan houd ik je op de hoogte wanneer de volgende training gepland staat.

Waarom gratis?

Omdat ik het je gun om liefdevoller en vrijer in het leven te staan. 

De afgelopen 10 jaar help ik professionals die super streng zijn voor zichzelf en daardoor niet optimaal van hun leven, relatie, werk en gezin kunnen genieten. 

Ik vind het echt een feest om te zien, nadat mensen de liefde voor zichzelf en anderen ten volle hebben omarmt, wat voor een prachtige mensen dan te voorschijn komen. 

En wat voor een ongekende dingen ze dan tot in staat zijn.

Dus...daarom.

Hoe lang duurt het en krijg ik punten?

Deze gratis training duurt 2 uur. Je krijgt voor deze training geen punten. Dit is een investering in jouw persoonlijke groei, die je direct de volgende dag al kunt toepassen in je werk en privé. 

bottom of page